σʋя αииιʌɛяƨαяʏ :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
HEYHEY pembaca ! smile2 kamu arh . :)

for the frst sorry laa kamu orang.
saya ndak pandai suda mau post2 brblog2 neh. hehe.
just wanna tell you im happy. so damn much happy, :)

now im happy , happy and happy.
ndak dapat terkata mcam mana rasa bahgia saya skarang neh.
semua ini sebab c luvee mohdjasriedeaneil.


aww. ILOVEYOU :)

FYI ,
kami dulu pernah kapel tp im stupid idiot kn dlu.
so kmi clash lerr. bodo juga SY rasa masa tuhh.
gara2 ego n keliru sama prasaan sendri. 2bulan sngle lepas ptus ma dia.
sampai la tkapel ma bdk sndakan,just knal d fb. gara2 spam2 fb.
well,kapel fb,jmpa pun 1x, x sampai 10minit. mcm xda pa2nya.
curang? confirm la.

sy sedar perasaan syg sy ma yy ne bila sy nmpk dia relation wit R#### !
DAMN ! SY JELES. then AMYN LAGI BALIK2 BUAT SAYA RSA SAKITHATI DNGAR CERITA PSAL YY N R****. TAPI SAYA EGO KN , X MAU MGAKUI. hho.

teringat ne kalau berwall sama yy dulu guna ayat2 'dear,hney,sygg' !
gilerr2. brani betul ar msa tuhh biar da kapel masing2.



last2 kami d landa probz yg sma.
ex kami buat kmi xda2. sy n yy pula strt suda blik txting2 evryday
smpai abis krdit just meluah prasaan n mcm2 la.
kami start rapat, sy masi ingt, sy sakit d sch then ttba sy ctaw yy,
trus dia amek d sch. aww, msa tuh malu jua bhadapan ma ue.
tp sakitt suda, pa bole buat. start lepas tu makin kerap kami jalan sama2.
last2 1day tuhh, xmampu suda pendam perasaan, sy buang ego sy.
sy luahkn ma dia n susa jua sa masa tuhh.



bila suda kapel blik.
kami janji mcam2, n start masa tuhh jua, hari demi hari sy cuba brubah.
brubah jadi pa yg dia mau , utk jd yg trbaik.
pa yg dlu sy xkn buat utk org, skg sy buat demi dia. org bilang cinta itu buta.
pduli laa sbb sy xmau lgi khlgan dia. ckup la dlu kbodohan sy tuhh.

now kami mcm belangkas, mau evryday jua jmpa.
klau x jmpa or gaduh sikit bule sakitt.
yg funny kami blik2 trcnnect. prangai pun sma, kili, bangang.
prsamaan bnyk , bnda2 yg jd sma sy silih bgnti ngan dia.
kami jalani hdup kami mcm kwn, mcm lakibini, macam mama mrh ank, smua tuhh ak rsa.
susa snang kami lalui sma2 even bnyk hal ak xmampu buat utk dia mcm jumaat lpas ,
pa yg jdi dpan uma ak , hnya kmi tau.





SAMPAI KAPAN PUN KAU KAN KU CINTAI DEAR.
hope hbgan kmi ne smpai ke akhr hayat kami.
doakan kami okae.!
x trbayang sy , klau hrus brpsah ngan dia.

No comments:

Post a Comment