σʋя αииιʌɛяƨαяʏ :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

The moments :)

26nov2011.

today sabtu yeah? yeah mmg pun. evryone pun smua trun.
p mana? p kk lerr ! tp TDAK sama aku n my bf !
tpi mcmana pun kami berjalan jugak hari ne!
padahal tiada plan pun mahu jalan !

jam 11 diaa call aku, bagitahu yg dia d sana UMS.
tgk autoshow, so dia tnya la f aku mahu pergi ke ndak.
jam 12 sumtin' bru aku bagi jwapan. late erk? sory baby boyys !
JAM 1pm dia dtang lerr ambil aku kat rumah !
direct p 1b , c kwan cousin diaa p beli barang ckit.
jaln kejap , terus boringg kami out ler dari 1b tuhh.
weyh panas dunia hari ne kat luar, peluh2 babe !

ttba cousin dia ajak pula pergi 1 tempat.
andd aku ne x rasa nak balik lagi,
so apa lagi join lerr dorangg jalan !
otw ke tmpat tuh , mcam biasa la snap2. ehe.

#kami gemuk kan# HAHAA !

#kuat angin dohh#





d penampang , mandi manda wotts cousin dia n kwn dia!
but aku ngan dia hanya mmpu dduk cuz xda bwa bju spare,
jadi apa lagi SNAP2 photo lagi .



#hahha ! :DD



#pic yg eyuwwwww #





tenang fkiran, relax n release tension weii !
bestt okayy even kami mmg tired.
and this my fvret photo. haha


okbaii, wait for new update . HAHHA ^^

No comments:

Post a Comment