σʋя αииιʌɛяƨαяʏ :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

live my life to fullest !



heyy ! june already ! punya lama suda tidak update ne blog.. wohohoo. biasa laa kan, im kinda busy w my study kn, exam pula bulan may lepas. so evrything story sma c'bittersweet' save on my kepala saja laa. HAHA. mcm bulan April pun xda update. aha.






so, dalam bulan April, happy and sedih2 ler jugak. 20april, worst day untuk sy, gaduh sma dia, gilerr! dunoe npa mood sy tuh kn unstable kali. kena pujuk pun mcm ndada baa. kecik hati baa dia bemsalah terkait2 sma sy. mcm sy penyebab kn. sEE, sy masi ingat ! tu sbb sy btl2 terluka ! tp sy maafkan dia sbb sy sygg dia ! 28april-06may mumy sma kaka p bandung Indonesia , ok sy sngat jeles xdpat join! slama tu sy jd 'bibik' d rumah,  sbb yg tngal d ruma smua lelaki xpndai msak,cuci kain.  wohohoh





May : 01may jln, 2may bfday mumy waway, hehe. then nta la, mcm biasa la rutin harian, meet him, blablablaa.. 23may p sana funfair, p main space gun,apollo, sma 1 tu yg mcm eye on malaysia. trus frst tym x cntrol2 lg, muntah ba dpn waway ! HAHAHA. 24may anniversary kami, just stay2 sma2. hehe. 27may, p hosptal, then bergaduhhh lagii, emo giler ak! sepa suru memjuk mcm x ikhlas menn! then p stay ruma dia, awwts bapa yy snyum2 jak tgk. pelik n malu. HAHHA. bru p anjung mams psangcheese sma manja. !

cuci keretaaa.,




28may, jln lagi sma kaka ipar, n mlm tuh p funfair again wit le'fmilia and waway also, n u know wht, my bratha stuju hbgn sy n waway! happy giler babi! frst time baa kna rstu. slalu dia  byk komen n mau antak la , tp waway tidak. wee :DD


29-31MAY ikut mumy sejaa p ruma kazen d inanam, then yestrday 31may jalan lgi sma c sintaa p 1b p beli barang2. mcm org suda kawin, ! u know, I'm at that age where all of my friends are getting married. saya bila neh aa? mahu juga, biar hubungan dgn yy halal, then saitan pun sedih , HAHAHA :D sriusly terasa suda mcm ada perasaan mau kawin. HAHA.







 i love you to maximum deaneil , anggap saja smua rintangan yg dtg tuh ujian dalam cinta kita . ak xpernah berubah biarpun ada yg cuba pisahkn kita.
btw, Wishing you fabulous new month, a month with new experiences waiting for you. <3

No comments:

Post a Comment