σʋя αииιʌɛяƨαяʏ :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my 1st year anniversary

heyhey,
lama tidak update ba kn blog ne.
anduu bhoaaa. terbiar ne. busy kan.

hari ne baa my first years anniversary wit waway.
i mean c Mohd Jasrie Deaneil Jamal tuhh.
yg ndada langsung break,then kapel, brek kapel gitu. x mcm disember 2010 tu.
woots woots , tak sangka setahun sudah kami menempuhi mcm2 pengalaman bersama.



unfortunately , d hari bahgia ne entah la kenapa smua jadi serba x kena.
jam 12mlm ja, ak bdmood sbb dia nda wish, even awal wish lgi.
fon dia lowbet tpi  ak mau ba kena wish tepat jam 12. lgi awesome ba org bilangg.
terus nda mood la, bkn apa dia sna jauh nun d tamparuli tmpt org.

then bgn pagi , x mood lgi, teringat segala benda dia tapuk tuh.
3hal tu kedapatan. angin memang laa. pagi2 lagi nda sngaja, nda tertahan kemarahan
yg meluap2 terpendam berbulan2, terbawa dia gduh. pa nda suda ak ckp nda da pa2,
malar lgi tnya kenapaa. rsa terpaksa , ksitau ja laa.
bru, mau mndi, air d ruma lagi nda da. astagaaa.
then gaduh lagi sma parents aku, atukuiii sakit jiwa perasaan aku.

masa waway ambil ak, dia isi mnyak, ak p mcd yayasan tu la.
thennn, mau 15minit juga la kn menunggu org tu ambil order, maka 3 customer ja pun..
dope ! smpai ruma yy, mengencang lagi ak bdmood. yaiiy.
baru masa lepas mandi, x d sengajakan, ak ketuk2 perut aku. terus dia mrh kecewa sgalaa.
sygg dia sma ak ah. ahaha. nda mau ak sakit tp bgaduh juga psal hal kecik.

baru msa jalan mau beraya d ruma nanut , bule2 kami sesat d penampang.
bule2 kami tersampai sana MoyoG, waterworld bkit padang.
shangrila country d limpas seja. ngok2.
sekali suda tau jalan, otw p ruma nanut, bule2 keta yy d bawah dia berapi.
asap kluar dr aircond. sikit terbakar wooh kereta tu, nasib kami berhenti d temple cina tu
ada air jugaa. terpaksa ba d siram habis tu wayar smpai enjin. mcm kebanjiran trus tu kreta,..
sedihh baa hangus baa barang2 tu. wiring sot. kenapaa laa gini.
baru lepas tu kmi beraya d rumah nanut, naa kena hujan lagi demam terus lemah ja semcam.



terus masa balik, ak nda tersempat baa slam dia, wish pa2 face to face.
sedihnyaa aku. hari anniversary kami pula. lain ba ak rsa ikut kereta kwn dia.
ak mau susa senang sama kau ba waway. sanggup juga ak naik kereta kau tu.
tp suda ak kena suru oleh dorng ikut kwn ko. terpaksa laa.

HAHA, ne la my worst anniversary yg sentiasa d ingat.
frst lagi tu. hahaha. apa2 pun I LOVE YOU SAYANG, ALWAYS DEAR.
I PROMISE, CROSS MY HEART , YOU THE ONE AND ONLY.



but never cheated, lie on me and all bad things i dont like please stay away from that things.
if you can understand me, im sure i'll make you laugh everyday ! andd i'll love you 'yaya'
like i love you. okays. sorry for my everything , my fault i've done to you syg.
HAPPY ANNIVERSARY . 1 TAHUN SUDAH KITA WAWAY!
harap2 ke jinjang pelamin ke hujung nyawa kita. thnks being a part/half in my life.

sincerely you luviee - fieyqa irrnada


No comments:

Post a Comment